Om Arenan

Arenan var ett kulturhus i centrala Falun där kultur och möten stod i centrum. Huset öppnade i oktober 2005, och sen dess har det hunnit hända väldigt mycket. Verksamheter har kommit och gått, rummen har förändrats, en massa artister har spelat. År 2016 flyttade Arenan ur sina lokaler på Mormorsgatan 7. Personalen från Arenan arbetar nu på Kulturhuset tio14, kulturhuset med målgruppen 0-100 år!

Detta kulturhus håller för tillfället på att byggas om, och därför finns det i nuläget ingen ”öppen verksamhet” för ungdomar. Däremot finns det tre stycken ungdomscoacher som arbetar för att du som är mellan 13-25 år ska kunna genomföra dina idéer, kunna skapa och göra det du vill göra – m.m. De finns även där för att för att svara på frågor (t.ex ”MEN HUR GÖR MAN FÖR ATT STARTA EN FÖRENING DÅ?!?!” eller ”Vet ni om det finns några bra lokaler för dans i Falun?”.

Ungdomscoacherna har sitt kontor direkt till vänster innanför entrén till Kulturhuset tio14 och det finns en stor chans att du ser dem innanför fönstren när du går förbi. Till dem är du välkommen när som helst – det är bara att knacka på dörren. Men om du inte känner för att vara så himla spontan (vilket är helt okej va) så kan du skicka iväg ett mail eller slå en pling på telefon! Och om du bara vill ha lite koll på ungdomscoacherna och se lite vad som händer så kan du följa dem på både instagram & facebook.

Ungdomscoacherna:

Kontakt

Bild på Cecilia Larsson, ungdomscoach

Cecilia Larsson

E-post: cecilia.larsson@falun.se
Telefon: 023-86232

Bild på Karolina Nordman, ungdomscoach

Karolina Nordman

E-post: karolina.nordman@falun.se
Telefon: 023-86475

Bild på Klas Sjörén, ungdomscoach

Klas Sjörén

E-post: klas.sjoren@falun.se
Telefon: 023-82045

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s