Hej, det var ett tag sen …

Jag gör grejer. Men jag bloggar inte längre. Det gör jag inte. Det är helt sant.

Förlåt.

Vad som händer på Arenan? Är det nåt sånt den här bloggen handlar om? Jag har nästan glömt. Ja, vad händer på Arenan? Den här veckan (och förra) är Högskolan här och har konserter typ varje kväll. De tränar på ljudteknik, och sånt. Det är ganska trevligt faktiskt, förutom när de spelar dålig musik och när de spelar för högt, vilket visserligen verkar vara en del av det de lär sig. Man borde faktiskt lära sig att sänka ljudet också. Det är också viktigt. Men jag kanske är töntig, ja, det är jag nog. Töntig.

Vi säljer semlor varje tisdag, webbtidningen kommer snart ut med ett nytt nummer, Jessica i Skapande hjälper ett gäng att planera årets 8 mars (Internationella kvinnodagen) som kommer firas på Hyttgatan 28. Be there! Vi planerar även galleriverksamhet för ungdomar. Sjukt bra grej. Är det inte? Jo, det är det. Det behövs!

Annars är det nog ganska mycket som vanligt, upp och ner och spegelvänt och tvärs i kors. Den multikulturella föreningen Joko kommer att ha Nouroz-firande den 19 mars med livemusik, mat och roliga grejer för stora som små. Skapanderummet är öppet tisdagar och onsdagar och torsdagar mellan 16-20 och rörelserum, fotostudio, konferensrum, bio m.m bokas precis som vanligt helt GRATIS för alla ungdomar här i staden.

Ja, det var nog allt för nu! Häej!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s