Skriv ner! Skriv mer!

Hej! Hörni! Vi gör ju en webbtidning här. ”Vi” är alltså redaktionen, som består av Maja, Jennie, Frida, Elias, Mathilde och Edvin! Och så jag och Ronnie som jobbar på Arenan och försöker se till att saker funkar, även om vi ibland förstör lite mer än vi gör nytta. ;)

I vilket fall som helst så vill vi ju att fler ska bli engagerade i detta! Var med och skriv, fotografera, designa, illustrera … det är redan bra, men det kan verkligen bli hur bra som helst! Så nu tycker jag att du ska fundera på det här. Att bli med. Man behöver inte vara med på alla möten och man behöver inte skriva tio sidor till varje nummer. Det väljer man liksom själv!

Det man får ut av att vara med är en massa saker. Du får nya kompisar, du får testa att skriva olika sorts texter och göra intervjuer, skriva krönikor och vad-du-vill! Förra veckan var det några i gruppen som intervjuade Tomas Stenström innan spelningen här på Arenan. Sen kan man ju få komma in gratis på grejer om man vill skriva om det, och har du en skrividé eller ett projekt du vill genomföra men inte riktigt vet hur du ska göra – kom hit och så ska vi försöka lösa det. Lovar! Vill du veta mer?

Mejla mig på cecilia.larsson@falun.se eller kom förbi på Arenan någon dag bara, så tar vi en fika och pratar lite.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s