Niklas!

Niklas

Niklas började sin praktik på Arenan igår (den 11/2), och han kommer att vara här och praktisera en månad framöver. Niklas fyller tjugo i år, och tog förra året studenten från Handels- och administrationsprogrammet i Falun. Han kommer ursprungligen från Norberg i Västmanland, en ort som alla känner igen tack vare ”Elsa Anderssons konditori”.

(Och för att föregripa möjliga invändningar angående påståendet om konditoriet vill jag berätta att det är baserat på en liten empirisk studie av endast två personers erfarenhet, och att det inte nödvändigtvis därför är universell sanning. Det kan hända att ni känner till Norberg av andra anledningar än Elsa Anderssons konditori. Men det kan även hända att ni inte känner till Norberg över huvud taget. Och om ni inte kände till Norberg sedan tidigare så vet ni nu att Elsa Anderssons konditori ligger i Norberg, och därmed har vi antagligen förstärkt påståendet om att alla känner igen Norberg tack vare konditoriet).

Niklas spelar fotboll i Borlänge, och pendlar vanligtvis mellan Norberg och Borlänge fyra dagar i veckan. Nu slipper han pendla på en månad, eftersom han under praktiken bor hos en kompis i Borlänge. Det var Niklas fotbollstränare som tipsade honom om att söka praktik på Arenan, och efter en och en halv dag här på Arenan säger Niklas att han tycker att det verkar intressant och han tror att det kommer att bli en bra månad. Och det är ju bra! Onödig, om än intressant, fakta om Niklas är att han är forward och lyssnar på nästan allt utom opera och klassisk musik!

(Ps. Om Elsa Anderssons konditori i Norberg har lust att sponsra det här inlägget i efterhand tar vi tacksamt emot både bakelse och tårta).

Annonser

2 thoughts on “Niklas!

  1. Norberg är även känt för att de hade en väldigt stark anknytning till grindorescenen under 90/tidigt 00 tal. Många internationellt kända band inom genren har spelat i Norberg. ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s